Boendeinformation

Rydells Fastighetsförvaltning har en nära relation till sina hyresgäster och lägger stor vikt vid service. Vi har egen personal till fastighetsskötsel, lägenhetsunderhåll och de administrativa delarna.

Våra fastighetsskötare sköter bland annat:

  • Renovering av lägenheter, trapphus
  • Snöröjning/Skottning, gräsklippning
  • Reparation/installation av hushållsmaskiner
  • Trappstädning

Har ni problem med något i fastigheten så kan ni göra en felanmälan här på hemsidan alternativt ringa eller mejla.

Är ärendet akut så vill vi att ni ringer så att vi snabbt kan åtgärda problemet.

 

Securitas har fastighetsjour och störningsjour på våra fastigheter.

Vid Akuta ärenden t.ex. utelåsningar, vattenläckor, strömbortfall som sker efter kontorstid ringer ni 010-470 57 79

 

Inflyttning

”När du flyttar ska du göra en flyttanmälan till Skatteverket (https://skatteverket.se/flyttaså att du får rätt folkbokföringsadress. Gör din anmälan i förväg eller senast en vecka efter flytten. Skatteverket sprider din nya adress till många myndigheter och företag, men vill du ha eftersändning av annan post får du beställa det hos Svensk adressändring (https://www.adressandring.se/) mot en avgift.

Du som bor i en lägenhet ska vara folkbokförd på lägenheten. Lägenhetsnumret är en del av din adress och består av fyra siffror som visar på vilken våning och var på våningen lägenheten finns. Du kan hitta lägenhetsnumret i husets entré, på din ytterdörr, på ditt postfack eller i ditt kontrakt.

Du som är inneboende eller hyr lägenhet i andra hand ska inte ange c/o i din flyttanmälan. Du ska se till att ditt namn finns på dörren och på postboxen i entrén om det finns en sådan.

×

Anpassade rutiner vid kundmöten

Rydells Fastighetsförvaltning väljer att följa myndigheternas rekommendationer för att förhindra vidare smittspridning av coronaviruset och sjukdomen Covid-19.

Vi arbetar aktivt med att minska risken för smittspridningen för att skapa trygghet för både dig som kund och våra medarbetare genom att vidta ett antal försiktighetsåtgärder:

Akuta fel hanteras omgående enligt samma rutin som tidigare.

Vidare till felanmälan