Utflyttning

 

Uppsägning

När du vill säga upp ditt hyresavtal vill vi ha underskrifter av kontraktsinnehavarna under rubriken överenskommelse om avflyttning på hyreskontraktet och att ni skickar in det  till oss senast sista vardagen på månaden, 3 månader innan ni ska flytta.

 

Kom ihåg att ni är skyldig att visa lägenheten för kommande hyresgäst. Detta gäller även om  lägenheten hyrs ut i andra hand, samt om lägenheten måste visas flera gånger.

Avflyttning

När du ska flytta vill vi att lägenheten ska vara i bra skick.

Såklart kommer det att vara diverse förslitning, men om det skulle vara några skador som uppkommit genom vårdslöshet eller försummelse kommer ni att bli ersättningsskyldiga.

 

När det börjar närma sig flytt vill vi att ni bokar en besiktningstid med oss så att vi kan bedöma lägenhetens skick och för att kontrollera att den är välstädad.

 

Alla nycklar ska lämnas till hyresvärden eller nästkommande hyresgäst senast klockan 12 den dag du och din hyresvärd kommit överens om att du ska flytta. Detta gäller även nycklar till tvättstugans bokningstavla, postbox och eventuellt övriga nycklar som kvitterats ut.

 

 

×

Felanmälan via Fastighetssnabben

Från 25/5 kommer vi att flytta över vår felanmälan på Fastighetssnabben.

Fastighetssnabben kommer att ta emot alla våra felanmälningar samt ha ansvar och skötsel på våra fastigheter på söder och i centrala stan.

Felanmälningar hänvisas hädanefter till Fastighetssnabbens kundtjänst, 0771-908000 alternativt mejl, felanmalan@fastighetssnabben.se mellan kl. 07-16.


Gör felanmälan här:

0771-908000 felanmalan@fastighetssnabben.se